• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Hayal Değil Gerçek

mtasdemir

Kayıtlı Kullanıcı
deneme.png

Ve bu kelimeyi araştırdım Google'da. İlgili kelimeyi başlıkta geçirerek reklam veren var :)
 
Hmm, iyiymiş günlük 10 hitle zengin olursun.Çok sormak istemem.Fakat türkçe değil herhalde ?
 
hocam sorması ayıp ne bu kelime ya ben 1 saattir deniyorum o rakama yakın bir şey bile bulamadım
 
İlgili kelime ile micro niche site çalışmasına başladım. bağlantılı farklı kelimeler de sitede mevcut olacak. Özgün ve profesyonel bir şekilde gitmeyi planlıyorum. Bu yazımda bahsettiğim program ile sadece paravanlara multi-spin tekil tanıtım yazısı ile siteyi yükseltmeyi planlıyorum
 
Umarım sadece kısa bir süre önce yanlışlıkla verilen teklifler yüzünden bu fiyat gösterilmiyordur, sonuçları bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim.
 
düzenli çalışma ile sıralama alır fakat spin makale ile olmaz çünkü spin makale senin kelimende ziyaretçiye istediğini veremez spinden ziyade bence strateji değiştirmen lazım
 
Bencede olayın içine girip en doğru bilgiyi aktarırsanız backlinkti,sosyal paylaşımdı.Bu tarz paylaşımları yapmanıza gerek kalmaz diye düşünüyorum.Çünkü bizde sosyal medyada paylaşayım gibi alışkanlıklar yokken onlar hiç düşünmeden paylaşıyorlar.
 
Bizde hala oyun siteleri ile cebelleşiyoruz

Bu ileti Tapatalk kullanılarak gönderildi yazım hataları affola
 
ilk sırada çıkmalısın ki günde 3 kişi girsin siteye. :D 3-5 tekil 2 tıklama ve yolun sonu ban. mesela yani , olur mu olur niçecim.
 
çok fazla arama yok. 5 i özgün geri kalanı yüksek kalitede spin 16 post kayıtlı. Bir gözlem yapayım dedim. Napsam yine yüksek spinli post kasmaya devam mı etsem uygun kategoride. Anahtar kelimemde 5. sayfadayım

Alt veya yan başlıklar için buna yakın reklam miktarları var mı? Çok detay bilmediğim için yakın varyasyonlara içerik üretilebilir diye düşünüyorum.
 
Üstadım son durumu paylasırmısın ben 500.000 tl lik kelimeler yakaldım sonuclara gore bende deneme yanılma yapacagım.
 
deneme.png

Ve bu kelimeyi araştırdım Google'da. İlgili kelimeyi başlıkta geçirerek reklam veren var :)
Ustam ne zamandır soruyorum bir türlü yanıt bulamadım ya. Sana sorayım inş. cevap alırım.Şimdi tık basına 1.480 alıyor ya google reklam verenden peki bize ne kadar para verecek bu aldıgı paradan. Yani ben adwords reklamlarını hep kullanırım. Ama hiç adsense almadım. Çoğu kişi de ezbere iş yapıyor. 50 kurus alsa bayram edip arastırmıyor. Mesela "su deposu" kelimesi 1.5 lira veriyor tık basına. Şimdi ben bir site acsam. Googleden bana "su deposu" diye ziyaretci gelse. Su deposu ile alakalı yazımı okuyup reklama tıklasa google bana ne kadar verecek. Sanırım google servislerinde %68 i diye okumustum ama hiç cevap bulamdım bu soruya. Hep sektörel çalıştığım için adsense ile de işim olmadı. aydınlatırsanız sevinirim.
 
Geri
Üst