• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Kaliteli haber siteleri backlink

fatihsel

Kayıtlı Kullanıcı
iki haber sitesinin blog un da yazılar yayınlamaya başladım birinde 2 yazıyı hiçbir şekilde link ve kaynak göstermediğim taktirde yayınlanıyor dün bir tanesine sadece kaynak ekledim onaylanmadı. Diğerinde ise bir haftadır üyeliğiminin onaylanmasını bekliyorum.

Bugün benim sitenin konusu ile alakalı bir konuda direk milliyet (http://www.milliyet.com.tr/e-devlet-sgk-hizmet-dokumu-sgk-ve-gundem-2046033/) sitesinde bugün backlink alınmış. Bunlar nasıl yapılıyor veya benzer siteler varmı?

radikal ve milliyet siteleri
smile.gif


benzer siteler varsa yada yapabilecek olan var mı?
 
Bu haber sitelerinin çoğu belli başlı seo firmaları ile çalışıyorlar. O seo firmaları bu haber sitelerine para gönderiyor. SEO'cu firma da bir nevi komisyon alıyor arada. Durum bundan ibaret.
 
milliyet den link verilen site edevlet . net bu bir blog sitesidir ve basit bir site, bu site gidip de milliyetten backlink alacağını zannetmem.
 
link verilen siteler çok basit siteler :) bunlar paravan diye düşünüyorum :) ama backlink alınan site milliyet :) siteyi uçurmak için iyi bir neden? Ben bu şekilde backlink nasıl karşılarız diye soruyorum.
 
Geri
Üst