• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Anti seo saldırısı aldım yardım

okan.salan34

Kayıtlı Kullanıcı
siteme toplamda 4 tane domain ve bu domainin sub domainlerinden 100 bin bağlantı geldi ben bunları anlık olarak hergün majestic seodan antiseo takibi yaptığım için anlık olarak disavov yaptım ancak sitemin mozda spam skoruda 4 olduğu için moz premium üzerinden spam skoru yüksek olan bütün linkleri disavov yaptım bunları yaparkende türkiyenin en büyük haber sitelerinden tanıtım yazıları aldım ancak site biraz yükseldi sonra kelimelerde 5 er sıra geriledi ortalama bu yapılan anti seonun etkisi ne zaman kalkar tahminen ve ticimax denen yerden hizmet aldık bu adamların yazılım altyapısında ciddi sıkıntılar var eğer ticimaxla çalışmayı düşünen arkadaşlar varsa sakın yaklaşmasınlar aynı zamanda istanbul ve türkiyede seo konusunda kendini ıspatlamış olan şirketlerin ticimax altyapısına sahip olan sitelerin seo çalışmalarını yapmadıklarına da şahit oldum...

disavov yapıldıktan kaç gün sonra site düzelmesi gerekir...
ve tanıtım yazısı almak doğrumu ve ayda kaç tane büyük tanıtım yazıları almak gerekir kararı sizce nedir...
 
web master tools tan bu bağlantı gelen disavov yaptığımız linkler silinecekmi silinirse ne zaman silinecek
 
1-2 hafta gibi google engelleme süresi olur ama bu arada kelimeler düşüş olabilir ayrıca link yada tanıtım yazısı aldıgın linkleri engelleme dikkat et bu konuda işin zor biraz. ama erken fark ettiysen avantajlısın. büyük ihtimal rekabeti iyi olan bir kelime üst sıradasınız.
 
Geçenlerde bende disallow için bir liste gönderdim ve 10 gün geçmesine rağmen herhangi bir değişiklik olmadı sanırım google anında görmezden gelmiyor. Bunu hızlandırabilecek bir yöntem varsa bende öğrenmek isterim.
 
iyide hocam onu bi anda yapmıyor google amca ondan diyorum 1-2 hafta bekleme süresi olur diye bu arada genelde kelimelerdede düşüş yaşanır.
İlk cevabımda arkadaşa 1-2 hafta yazmıştım zaten görmedin herhalde :)

Aylık xx.xxx kazancı olan bir sektörde kafadayım her türlü saldırı alıyorum.

5ad4b5773b7f43ee9a56dff8ae3cec58.png
 
Geri
Üst