• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Digitalocean affiliate ile iyi para kazanmışım! Öneririm

Neden sadece vps olsun hacım. Komple benimde aklımda var. Avantajlar nokta bilmemne dersin hem vps hem farklı şeyler nerde ne var avantajlı dayarsın affiliateyi. Emin olun çok iyi para var affiliate işlerinde.
 
Şöyle bir saçma site açıp digitalocean kodu eklemiştim 4 haftada 100 dolar olmuş :) Tek problem yeni üyelik olduğu için parayı çekemiyorum.
site
 
Arkadaşlar olabilir. Bunun yanısıra HMA! Pro VPN ile ipyi alırsınız trye direk farklı bir kredi kartı ile girer 10 dolar yüklersiniz. 10 dolarlık yüklemenize sizin hesabınıza 25 dolar işlerler.
Kar oranı 10 dolara 25 dolar
1000 dolara 100 kere bu işlemi gerçekleştirir totalde 2500 dolar para alırsınız. Aylık 1500 dolar net kar demek. Yani boşuna uğraşmak yerine millete bedava vps bile verseniz icabında (Refimden alın 10 dolar krediniz benden gibi)
Ayda 100 ref için 100/30 günde 3,3 kısaca 4 ref işlemi yapsanız bu şekilde ayda net 1500 dolar: 3000 tl gibi net para alırsınız. :D
Yani işsiz kalsam ilk iş bu şekilde şeylerle para kazanmak olur du ki 3000 tl iyi bir rakam. Bir aile çok çok rahat geçinir.
samet yine fırtına gibi esiyorsun kardeşim, ben burdan gelen parayı yine vps'de kullanılcağını sanıyordum. şuan işsizim ve bu işe günde bi kaç saatimi ayırıcam bakalım neler olucak.
 
konu hakkında bildigin herseyı paylas abi 1 hafta içinde bu işi yapıcam. birde youtube para kazanmayla alakalı bilgin varsa paylasırsan sevinirim
 
Digitalocean affiliate sistemi ile her ayın 1 inde düzenli olarak 100 dolar civarı ödeme almaktayım. Bilmeyen ve duymayanlara sistemi öneririm.
Sistemde ref linkinizden kaydolan kişi hesabına 10 dolar kredi eklediğinde size direk 25 dolar veriyor. Sistemi muhakkak inceleyin derim.

Açıklamaları şu şekilde:

Clicks: Alınan tıklama.
Referrals: Sizin refinizle kaydolan kişi sayısı.
Pending: Sizin refinizle kaydolan ama kesinleşmeyen kazanç. Yani bu adamlar hesabına 10 dolar eklememiş. Ekledikçe hesabınıza 25 $/ref olarak işlenir.
Earned: Kesinleşmiş kazanç. Her ayın 1-3 ü civarı paypalıma geliyorum bu tutar.
Paid: Şu güne kadar paypalıma ödenen tutar.

Refli linkim: https://www.digitalocean.com/?refcode=5edd5cce0698
Refsiz link: https://www.digitalocean.com/
Umarım hepimiz kazanırız.

qiBH0fR.jpg

Yapabileceğin en iyi açıklamayı yapmışsın ama yine de bir sorum var. 472 Referral yapmışsın. Bu kadar ref'i ne kadar zaman da ve nerelerde dağıttın ref'ini? Türklere mi yoksa yabancılara mı verebildin. Bu ref'in paylaşılabileceği mecra neresi. Forumlar, bloglar, konular etc hariç.
 
Sadece Türkiye içinde yaptım bu refi. Zaman olarak çok çok fazla değil. Kupon kodları vs verdim bu konu için video çektim zamanında. cpanel kurulumu vs yazarsan googlede o tarz videolardan vslerden baya geniş bir hikaye. Şau an aylık 100 dolar sabit alıyorum digitalden.
 
vay arkadaş naptın sen :)
zamanında bu tarz yerlerden affiliateden çok kazandım bunuda düşünmüştüm fakat parayı sadece site içi kullanım olarak biliyordum şimdi banada ilham verdin
bilindik bi firma tanıtım bi işe yaramıyor o zaman bende insanların buraya üye olması için bir amaç bi sektör bulup yabancı video makale yardırayım diyorum :)
ödemeyi nasıl yapıyor ki?
edit: 6 bin dolar ve aylık 900 kazancı görünce yanlış anladım sanırım sadece para yatıranlar için ödeme yapıyor o da 100$ anladıgım kadarıyla.
para yatıranların ortalama istatistiği olsa ona göre girişebilirim sanırım gerçi her şekilde işe yarar
en kötü coin mining yapılır.
 
cryptosam , yanlışım varsa düzelt.

100 tane farklı kredi kartı ile 10 dolarlık vps aldık ref ile ( bin dolar gider )
100 tane ref aldığımız için paypala 2500 dolar geldi ay başı.

Diğer aylarda aynı şekilde devam ediyor mu bu? Yoksa yeniden satın almamız mı gerekiyor bir öncekini iptal edip ?
 
1 ay sadece. Her kişi için bir defa ödeme alıyorsun. 100 kişi için alırsan ay başında 2500 dolarını alırsın. :D
 
1 ay sadece. Her kişi için bir defa ödeme alıyorsun. 100 kişi için alırsan ay başında 2500 dolarını alırsın. :D
Arkadaşlar iş sanıldığı gibi toz pembe değil :) Sözleşmeyi kimse okumamış heralde.
https://www.digitalocean.com/help/referral-program/

Diyorki:

When do I receive my account credit?
You will receive your account credits after your referral completes $25 of billing.

Türkçesi:
Sen paranı ancak üye yaptığın kişi 25 dolar bize verirse alırsın. diyor.

Yani adamların binlerce sunucusu var , bu tarz şeyleri düşünecek kadar uyanıklardır heralde :)

Not: cryptosam hocam sende ilk entry editlersin milletin aklı direk çakallığa gidiyor heves edecekler ilk sayfada 2. sayfada hayalleri suya düşmesin :)
 
Yanılmıyorsam mayıs ayından bu yana yeni kullanıcılar artık paypal hesaplarına para çekemiyor.

Hatta benim affiliate hesabını paypal ödemesinden krediye çevirmişler. Adamlarla kavga ettim. Sonra geri paypala çevirdiler :)

Yeni hesaplarla ayrıca iddialı çalışmalar yapacak olan arkadaşlar olursa. WHM ile reseller olarak hosting satsın. İyi para kazandırır diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst