• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Adsense'e en uygun wordpress tema hangileri?

Alpay

Kayıtlı Kullanıcı
Adsense'de tık sayısını banlanmadan yüksek tutabilecek türkçe ve yabancı wp tema önerileriniz?
 
Bir süre önce benim de aradığım bir tema idi.
wp news fast yapımcısı siteyi kapatmış ve ortalıkta dolaşan wp news fast temaları da w***z.
w***z tema her şekilde başa bela olabilir.
 
Tema peki tamam önemli ancak düzenlemesini kendin yapman en sağlıklısı olacaktır. Tema bir şey kazandırmaz düzenlemelerini odak noktalarına uygun. Sayfanın tümüne hakim olacak şekilde yani sadece header bölümüde değilde sidebar konu içi footer gibi alanlara dağıtmanı öneririm. Ayrıca mobil ve tabletlere uyumlu temalar kullanman gerekiyo. Her platformda sorunsuz görsellik olabilmeli. Bu dediklerime göre bakmanı düzenlemeni tavsiye ederim.
 
Bence temanın adsense tık oranı yüksek olmasına bakılmamalı. Tema kullanıcı dostu olursa uzun vadelide çok kazanırsınız. Hem kullanıcı dostu hemde tık oranı yüksek bir tema daha elverişili olacaktır.
 
Valla bende genel blog tarzı sitem için, responsive,bedava,adsenseye uygun hızlı bir wordpress teması arıyorum.Şuanda w***z olarak sahifa kullanıyorum,ama sorun çıkar diye korkuyorum.Konuyu takibe alıyorum.
 
Valla bende genel blog tarzı sitem için, responsive,bedava,adsenseye uygun hızlı bir wordpress teması arıyorum.Şuanda w***z olarak sahifa kullanıyorum,ama sorun çıkar diye korkuyorum.Konuyu takibe alıyorum.

Point temasini deneyebilirsin tiklama oranlari guzel. Hatta r10a konu acmistim turkce cevirisini yapip. Mobildeyim link vermem zor, google a point wordpress r10 yazarsan cikar :)
 
Siten ingilizce ise benim önerim; http://demos.swiftthemes.com bu temadır. Gözalıcı değil sadedir. Bu yüzden nedendir bilmem gavurlar bu tarz sadeliği seviyorlar. Blog tarzı temaları yani. Ama Türkçe ise sen Sahifa gibi portalımtırak bi' tema arayışına gir. Çünkü Türkler renkli-canlı siteleri sever. Ha önceki verdiğim tema (ing. siteler için) ile ufak tefek dokunuşlar ile renklendirebilirsin. Daha güzel olur sonrasında da uzmanından "Adsense reklam alanı yerleşimi" hizmeti almanda fayda var. 1 kere yaptır sonra tüm sitelerine ordan kopya çek.
 
AdSense dostu gözüyle bakmayın. Her temada adsense bölümü kodlardan kolayca düzenlenebilir. Öneri olarak bir tema isterseniz, arkadaşlar zaten belirtmiş. "Sahifa"
 
Arkadaşlar kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum reklam işinde kullanıcıya acımıycaksın, gözüne gözüne sokacaksın. Wordpress için adsense now diye bir eklenti var ben onu kullanıyoum. O eklentiyle yazının en başına 2 tane 336*280 olması lazım o reklamları yapıştırdım. Bide foto galerilerde resmin hemen üstüne ve altına yerleştirdim reklamları. Gelir gözle görülür arttı.

Yani benim şahsi fikrim bi milliyet, hürriyet nasıl bize acımıyor basıyorsa reklamı bizde basıcaz arkadaş. Farklı düşünenler olabilir saygı duyarım ama o kadar emek veriyoruz karşılık zaten tbm yerlerde bari zorla tıklatalım :)

Edit: Ayrıca adsense uyumlu tema diye birşey yok kodları yapıştırırsın istediğin yere geçersin. Kullanıcıların en çok baktığı yeri gösteren resmi de aşağıda paylaşıyorum reklam yerleşimlerinizi ona göre yapabilirsiniz.
Kırmızının yoğun olduğu yerler kullanıcıların en çok baktığı yerler.

89EWvA.jpg


Edit2: Bir resim daha buldum oda işinize yarayacaktır. Temayla falan uğraşmayın derim ben resimlerde belirli olan yerlere yerleştirin reklamlarınızı.
N9b80Q.gif
 
Son düzenleme:
Geri
Üst