• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Ekranı Çizik Telefonu Onaralım

ByCiHaT

Kayıtlı Kullanıcı
Akıllı telefonlar tabletler ve diğer cihazlarınızın ekranları çiziliyor.Peki çizilen bu ekranları nasıl onaracağız.Detayları bugün ki yazımızda…

Akıllı telefonlar ya da tabletler ekranları safir olmadığı için çizilebiliyor peki çizilen bu ekranları nasıl onaracağız.İşte bugün bunlar hakkında bir kaç pratik yöntemden bahsedeceğiz.

Karbonat ve Pudra

Karbonat ve pudra bildiğiniz gibi tozdur ekranınız daha fazla çizilecek diye korkmayın!Tam tersi ekran çiziği için en iyi yöntemlerden biri diyebilir.

Peki nasıl yapacağız

  • İlk olarak iki kaşık karbonatı bir kaba dökün.
  • Daha sonra bir kaşık su ile iyice karıştırın taaki krem kıvamına gelene kadar.
  • Karışımı hazırladıktan sonra yapmış olduğunuz krem şeklindeki kıvamı çizik olan yere sanki elinize krem sürercesine ovun.
  • Karışımı sürdükten sora 10 dakika bekledikten sonra artık temizleyebilirsiniz. Ve temizledikten sonra sizlerde göreceksiniz ki çizikleriniz artık yok.
Alıntıdır..
 
Pudrayı dokmedık ama , karbonat pudrayı ıkı kasıt alıp kaba dokup su ilave edicezde edilicek su miktari ne kadar olmalıdır.
 
1 kaşık su yeterli hocam. yetmezse Krem kıvamına gelene kadar az daha su ilave edebilrsiniz.
 
Geri
Üst