• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Bir ayda internetden araba almak

Hocam allahin izniyle basarirsin hedefin var zamanin kisitli gibi gorunsede var ayda 100binlerce tl kazanan yabanci blog yazarlarindan eksigin yok fazlan var sen türk'sun allah yolunu acik etsin esin dostun icinde mahcup etmesin gurban oldugum ;)
 
Oyuncak arabaysa problem yok olabilir.

10 yıldır bu sektördeyim daha kimseden duymadım 1 ayda araba kazanacak kadar gelir elde eden.(sıfırdan proje ile)

Legal yollar ile alınması zor. Gerçekçi olmak gerek
 
hedef belirlemek ve yola koyulmak başarmanın yarısıdır fakat yolda biraz yürümek lazım sen direk koşmaya çalışıyorsun çok kısa sürede nefesin kesilir :)
en azından 6 ay 1 yıl diyebilirdin aynı tecrübeyi daha önce yaşamadan sıfırdan başarmak imkansızdan öte..
 
1 ay dedim daha ötesi yok beyler dört kulvardan cosuyorum. araba parasını cıkarıcam bir kac gune banka bilgilerimi paylasıcam. zaten 2 aydır seoyla ilgileniyorum. bu parayı bu kadar kısa zamanda kazanamıcagımı bende bılıyorum. ama legal gitmiyorum :)
 
Benim kafa direk para odaklı calısıyor :D yapcak bişi yok. zaten amac o herkes birbirini geçsin. mesela sen beni geç sonra ben gaza gelim seni geçim :D
 
4 hafta sonucu beklemek yerine ara ara güncelleme alaydık iyiydi. Şunları yaptım çok iyi oldu yada beklediğim tutmadı vs detaylıca :D Arkası yarın dizileri gibi gün gün :D
 
Geri
Üst