• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Alexa sıralama kayıpları

AlfaOis

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar hepinize merhaba, 1-2 forumda arkadaşların konularını görmekteyim, alexa sıralamalarından kaybolduklarına dair, kontrol ettim dedikleri gibi kaybolmalar mevcut, alexasayı önemseyen birisi değilim, normal olarak düşmesi sıralamada yer alması benim için yeterli, bu yüzden alexa gruplarını filan gereksiz görmekteyim, tabi satış vs. yapılıyorsa link, tanıtım vb. görünüm ve pazarlama için bir kriter olabilmekte.

Yine de şüphelendiğim konu, alexa grupları vb. yapay hitler ve gezinmeler ile manüpile çalışması yapan arkadaşların ağırlıkta olduğu ve kaybolduğu bir olay.

Sitelerinizi kontrol edip yapay hit yada alexa grubu gibi çalışma yapıp yapmadığınızı yazarsanız bir sonuca varabiliriz.
 
Benim moda sitem de Alexa TÜRKİYE sıralamasından kaybolmuş durumda. Global mevcut ancak Türkiye yok. Ancak sitem Alexa grubunda da değil.
 
Sıralamalar ve sorunlar bireysel değil. Yani benim siteye böyle olmuş gibi düşünmeyin. Sitenin aktif kullanımına ve indexine bağlı olarak değerleri kaybolmayanlar da düşüş yaşanmakta. Aktif olarak içerik girmeyenlerinde TR sıralamaları silinmiş durumda. Şahsi görüşüm yeniden değerlendirmeye alarak sıralamaları belirleyecekleri.
 
Geri
Üst