• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

%95 Tekillikte Spin İngilizce Makale Almak (Copyscape Resimli)

Teşekkürler girişmek için temel olarak çok güzel öğretici bir yazı fakat bunları yapıp hadi nerde kazanç diyenler olacaktır
bu kadar basit değil gerisi sizin yeteneğinize ve yaratıcılığınıza kalıyor
aslında treni rayına oturtunca çok kolay iş çakallığa bakıyor ama insan gözünde büyütüyor
bunca zaman saçma sapan işlerle uğraştım birde buna girişelim bakalım :)
 
30 gün sonunda Google Analytics ve Alexa Sonuçları Eklenmiştir.

Yanlış anlama kendi sitenizde bile bu programın tanıtımı oldukça fazla neden acaba merak ettim? emek veriyorsunuzda millet alıcak yapamıcak vebal altında kalmayın derim.

Ayrıca spinli işler bitti dedikce millet spine yükleniyo insan yazmadıktan sonra spin etmek kullanıcıyı kızdırır ancak bununda vadesi uzun surmez.
 
bu programidaha once kullanmadim onemli olan ozgunlestirme degerinden cok readable degeri. okunabilir degeri nedir?
 
bu programidaha once kullanmadim onemli olan ozgunlestirme degerinden cok readable degeri. okunabilir degeri nedir?

Program SKYnet'in yapay zekasından faydalanarak insan gibi makaleler yazmaktadır :p Arkadaşlar program bana ait değil. Bildiklerimi anladıklarımı açıkladım. Her çıkan metnin kullanıcıya hitap ediş şekli farklıdır.

Spin makalelerin ortalama bir okunabilirliği olur. Artık nasıl kullanacaksınız, ne şekilde kullanacaksınız, orası sizlere kalmış. :)
 
Ben bir dönem bu işten çok ekmek yedim özelliklede farklı dillerdeki makaleleri ingilizce'ye çevirerek, ama şunu söylemekte yarar var google bizden zeki. Mutlaka yazdığınız makaleleri kontrol ederek girin. Devrik cümle, gramer hataları gibi şeyleri özellikle ingilizcede inanılmaz zekice anlıyor google ve size uyarı gönderiyor, webmaster tools'dan uyarı aldığımı biliyorum.
 
Geri
Üst