• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

/eyeblaster/addineyeV2.html

Bu analythicsde benim de ziyaret edilen sayfalarım arasında görünüyor. Ben de merak ediyorum ?
 
r10' da konu açtık konuşuyoruz hocam, link vereyimi

Neden burada konuşmuyorsunuz?

Seo Cry'da açılmış olan bir başlıkta, farklı forum konularına yönlendirmek ve konunun çözümünü oralarda aramak ne kadar doğru? Varsa bir bildiğiniz burada paylaşmalısınız kanımca. Buraya toplanmamızın amacı, bilgiyi paylaşmak, bilinmeyeni öğrenmektir.
 
Hocam ne fark eder, burada da açtık, orada da amaç sorunu çözüme kavuşturmak, yapmayın böyle şeyler. Çözüm arıyoruz yalnızca, ve çözüm illa tek bir yerden gelecek diye bir şey yok. Ayrıca konuyu tartışmaya çevirdiniz bu yazdığınızla.
 
Böyle bir durumda, Google uyarıyor zaten panelden. Reklamlarınız farklı bir adreste görüntülendi diye ve engelleyebiliyorsunuz. Yanlış mıyım?
hocam bayadır başıma gelmiyor ama eskiden sen şu sitelerde kullanıyorum adsense demessen istediğin siteye koyabiliyordun kodu, böyle çok kişinin hesabının kapatıldığını duymuştum, değişmiş olabilir.
 
Geri
Üst