• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Full Seo Uyumlu Tema Oluşturmaya Çalışıyorum

eyupoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Temayı sıfırdan yazmıyorum :) https://wordpress.org/themes/hueman temanın orjinal hali budur.Ben dün akşam başladım bir iki kod hatası ve görsel sorunları vardı.Amacım sorgu sayısını minimize etmek,modaya uygun hale getirmek,css ve diğer html hatalarını sıfıra indirmek ve benzeri yani sunucu bazlı hatalar hariç tüm hataları sfıra düşürmek istiyorum.Sizce böyle birşey yapsam işimize yarar mı ki :)
Demo : https://yenibigiyim.com/
Öneri sunarsanız birlikte geliştirmiş oluruz.
 
Teknik konuda yeterliliğim olmadığından öneri sunamıyorum. Fakat yaptığınız değişiklikleri sunabilirseniz temayı kullanan biri olarak yararlanabilirim.
 
Teknik konuda yeterliliğim olmadığından öneri sunamıyorum. Fakat yaptığınız değişiklikleri sunabilirseniz temayı kullanan biri olarak yararlanabilirim.
Hocam ilk olarak resim galeri eklentisi yaptım. https://yenibigiyim.com/tozlu-giyim-etek-modelleri.html/tozlu-giyim-etek-modelleri-1 şuradaki gibi tabi sıralandırmalar falan değişiklik gösterebilir.Bugünde nasipse 3-4 html ve css sorunu var onu sıfıra düşürcem.Birde sorgu sayısı 40 görünüyor onu mümkün mertebe 10-15 belki daha aşağı çekecem.Js ve css leri ayarlayabilirsem temayı bozmucak şekilde footere sıkıştırıp öle koyacam. Destek alabilirsem de bazı yerlerini css sprite yapmayı planlıyorum.Yani kusursuz bir tema yapmayı planlıyorum.Ama biraz da görsellik olsun istiyorum.Şurasında şu olsun dediğiniz şeyler var ise deneriz.Ben slideri ekledim ana sayfada ama kategoriler de de gösterebiliriz aynı slideri.
 
Bu sitedeki renklerin hepsi birbiri ile uyumludur. İstediğiniz bölümde kullanabilirsiniz. Tasarım bilgim iyi olmadığı için malesef renk konusunda bir öneride bulunamıyorum.
 
Renkler daha uyumlu ve soft olabilir hocam. Bir de neden CSS Sprite kullanmak istediğinizi anlayamadım. İhtiyaç görünmüyor. Iconlar için dersen onlar için Font Awesome kullanılmış zaten. Arama kısmını çalıştıramadım sanırım menünün doluluğundan. Tema için fazla görsel kullanmaya gerek yok bence, içerik için kullanılarak cıvıl cıvıl bir hal alabilir. :) Eline sağlık.
 
Geri
Üst