• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Enpara ile Adwords harcamalarına % 50 iade 50 tl üst limit

yapı kredi nin nuvo su ile de 4 alışverişten biri bedava, üst limit 50 tl, bu ay bitiyor ama, 4 x 50 tl adwords ödemesi yaparsanız bir sonraki ay 50 tl iade alırsınız.
 
Kampanya sözlesmesinde googleye kartinizi tanitmak lazim diyor. Sanirim bu googleplayda alinacak urunler icin gecerlj
 
Steam, iTunes, App Store, Google Play, Facebook ve Spotify üzerinden ödeme yapmamız gerekiyormuş. Nasıl yapıcaz acaba ben tam anlayamadım. Yardım edebilecek olan var mı acaba?
 
yok abi olmuyo öyle. Dün telefonda sordum steamle falan filanla ödeme yapmanız lazım gibi birşeyler söyledi. Yoksa direk göndermek basit. Bunu net cevaplıyacak birisi yok mu acaba.
 
adwords'de de işe yarıyor. her ay bana sürekli geri ödeme geliyor :) 2015 yılı boyunca da devam edecek...
 
normal enpara kartımı adwords ödeme şekline ekliyorum ve oradan 50 tl ödeme yapıyorum 25tlsi geri geliyor ay sonunda yada öbür ay herneyse. Tam olarak bu şekilde işliyorsa ödemeyi yapayım bende
 
Alışverişinizin %50'sini ödüyorlar ve bir ayda en fazla 50 TL ödenebiliyor. Yani bu durumda 100 TL adwors'e yüklerseniz en iyi geri ödemeyi alırsınız ayrıca bu indirimi Google Play, İTunes, Xbox, Deezer, PlayStation ve Steam'de de kullanabiliyorsunuz.
 
Geri
Üst