• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

2015 Yılı Hedefleriniz neler ?

Tyler

Kayıtlı Kullanıcı
Ben sağlam bir şekilde E-ticaret Sektörüne gireceğim. Ve şirketi genişletip, sadece SEO değil Web Tasarım'a da ağırlık vereceğim. Sizler neler planlıyorsunuz ?
 
SEO yapılan bir iş ortamında baştan tasarım ve yazılım üzerine destek sağlamak en sağlıklısı olacaktır. Yönettiğim internet sitelerinin yanına bir e-Ticaret sitesi de benden gelebilir ama bu 2015'in son çeyreğine doğru olacak, daha önce ki e-ticaret tecrübesini aktarabileceğim sağlam bir yapı için plana uygun gitmek ve acele etmemek lazım. Bu süre zarfında kontaklara ek kişiler, tedarikçiler ve yeni bağlatılar ile yola devam edip planlanan süreye hazır olacağız inş. bakalım.
 
küçük bir e-ticaret bende düşünmüyor değilim :D onun dışında üniversite başlıyor ver elini bekar hayatı..
 
Hedeflerim cok belirgin aslinda elimde bulunan bir kac tane site ile yil sonuna kadar aylik en az 1.5ootl gelir hesapliyorum. Tabi bazilari icin ufak olsade benim icin iyi rakam sonrasinda gelisimlerimi bu yonde yurutmeyi ve yil sonunda isimle iliskiki kesit home ofis calismayi planliyorum
 
Elimdeki sitenin tekilini binin üzerine çıkarıp kendince de olsa düzenli bir gelir elde etmesine uğraşacağım. Akabinde yabancı niche site veya mikro download sitesi işine girebilirim.
 
Pek az rakibin çok talebin bulunduğu ve gün geçtikçe popülerleşen bir alanda e-ticaret. Güvenlik sistemlerinin satışlarını arttırmak için gerekli çalışmaları yapıp günlük 2 satış ortalamasını tutturmak. Diğer sitelerden +10k gelire ulaşmak.
 
E-ticaret kategorisi forumun açıldığı ilk günden beri yazıyorum olmalı diye ama işte ahh ahh:) Temelden, pazarlama,strateji,tedarik,ar-ge vb. yani e-ticaret hakkında herşeyin olması lazım, şart gibi bence. Bol kazançlar..
 
2015 e 7 farklı proje ile gireceğim 3 ü lokal kalan 4 ü genel projeler bunlara yoğunlaşacağım.

Ek olarak müşteri networkümü büyütme planım vardı oda ufaktan olmaya başladı, bakalım hayırlısı.

Son olarak büyük bir blog networkü kurma hedefim vardı hayırlısı ile ilk adımı attım. :)
 
Tüm hedeflerimiz para üzerine kurulmuş :D

Hayatın gerçeği "para" hocam :) Baktığınız zaman sağlık bile çoğunlukla para ile geliyor. İbrahim Tatlıses yerine biz kafamızdan vurulsak şuan meftaydık örneğin. Bunun dışında aşk, huzur yine para ile paralel hissiyatlar. Para varsa sen istediğin kadını seçersin ve paranın getirileriyle onu kendine çok rahat aşık edersin.
 
Niche bir sektörde sitem var. Şimdi sadece yazılar yayınlayıp adsense kazancı elde ediyorum. Bu sektöre yeni başladığım için şimdilik sektör araştırması yapıyorum. Sadece bu sektör için e-ticaret sitesi planlıyorum. Diğer adsenseli siteleri büyütmeyi planlıyorum.
 
Kosgeb için gerekli olan girişimcilik sertifikamı aldım. Yıl sonuna kadar ofis açmayı hedefliyorum :)
 
Şu anlık bir hedefim yok diyebilirim. Ancak kendi sektörümde hit kazanma yöntemlerini buldum diyebilirim ve bu yolda devam edecem gibi.
 
Bir mağaza açmayı düşünüyorum.
Birde E-Ticaret sitesi açmayı düşünüyorum (Açılıyor şuan)
 
iş bulup çalışmak istiyorum böyle olmuyor. Birde sitem tıkırında gitsin hitler artsın yeter bide ailem ve bana sağlık mutluluk huzur başka ne isterim ki :)
 
Geri
Üst