Merhaba arkadaşlar , http://seocry.com/konular/bosta-domain-sorgulamak.395/ konuda bahsettiğim gibi domainler sorguladım geçen hafta. Listeyi burada da yayınlıyorum . Belki birilerinin işine yarar. (Önceki konuda da belirttiğim gibi bazen sunucular yoğun sorgulama sonucunda yanıt vermiyorlar o zaman program domaini boş zannediyor.) Listenin tamamı azaylak.com azgunluk.com azginti.com azelci.com azdumak.net azdehar.net azikli.net azcuh.net azicih.net azayli.net azayinsiz.com azaski.com azarlanabilmek.com Azapkoy.net azaltabilmek.com azdirilmak.net azbir.net Agacbuku.net azicilah.net azginlastirmak.net azginlastirma.com azginlik.net azginlik.com azgurusmak.com azbuc.net azgurusmak.net azbir.com azberi.net azbolum.net azbolum.com azicil.com azaltilmak.net azgismak.net azalici.com azaltabilme.net azarlatma.com azarlanma.net azanlatmak.com azanik.net azanik.com azarmak.net azalimi.net azarmuk.com azaklamak.net azaklamak.com Azaklihoca.net azadlamak.com azadelik.net azacih.net azalttirmak.com adamuksuz.net aziklik.net azaltilabilmek.com azaltilabilme.net azalma.net azalabilmek.com ayvidana.net azarlatma.net Adanalilik.net azaltabilme.com adamuksuz.com adamsamak.com adamsiz.net adamsiz.com adamsinmak.net azarmuk.net Adanalioglu.net azirlanmak.com aziyh.com azimsizlik.net azimsizlik.com azimsiz.net azimlilik.net azih.net azitilmak.com azmah.net azinisanmak.net azinisanmak.com azistirma.net azismak.com azicicik.com azimsayabilmek.net Azitepe.net aznasdirmak.net abartmali.net abartmacilik.net abarih.com abaruv.net abaruv.com abaru.net aziyh.net aznasmak.com azlolunma.com aznasdirmak.com aznasih.net azmuh.net azmisinmak.net azmintilik.com azmsamak.com aznavur.net azimsanma.net azimsayis.net azirakli.com azirak.net azirak.com azinti.net azinsimak.net azirgu.net azinah.net azirkamak.net azilanmis.com azikci.net azikci.com aziksiz.com aziklanmak.net aziklandirmak.net azinmak.com azimkarane.com azabilme.com azmettirme.net azmant.net azmant.com azmanlasma.net azmanlasma.com azirgamak.com azletme.com azimsayis.com azigos.net aziyatsiz.net aziyatsiz.com azivermek.net azittirmak.net azirkanmak.net azlettirme.net ayriksa.com ayrilisma.com ayrilama.net ayrilabilmek.net ayrilabilmek.com ayrilasmak.net azabilmek.com ayrili.net Ayranli.com ayriksi.net ayriksi.com ayribicim.com ayribasim.com ayrelmek.com ayransiz.com ayrilih.net ayriesemli.net ayriscilik.com ayrimci.net ayrimci.com ayrim.net ayrilti.com ayrilmazlik.com aypek.net ayrilismak.net Aypolat.com ayriesemli.com Ayridam.net Ayridam.com ayricasiz.net ayricalik.net aynorculuk.com ayrilim.net aynasik.com ayranlasma.net aymazlasabilme.com aymasi.com aymalamak.net aymalamak.com aynamsiz.com aynagoz.net aynasmak.com aynalanmak.net aynilasmak.net Aynacam.com aymazlasmak.com aylug.com ayloh.net aylence.net aynalik.net aynisli.net ayrimsamak.net ayniyyet.net Aynisah.com aynitmak.net Aynimah.net Aynimah.com aymazlasabilmek.net aynissiz.com aynorculuk.net aynatim.net Aynaoglu.net aynilasma.net aynilik.com aynik.net aynidane.com aynissiz.net Ayterim.net Ayseki.com ayurtlaniak.com ayurtlamak.net Ayulduz.net Ayulduz.com Aytunca.com adamikli.com aytlamak.com adamiksiz.com Aysepinar.com Aysohret.net Aysohret.com Aysungur.net Aysunay.net ayrimsiz.net aytlamak.net ayvagani.com azoospermi.com Ayvazpinari.com Ayvatli.net adamsinmak.com Ayvalar.net Ayvalar.com ayvademiri.com Ayvalica.net ayruksi.com Ayvadere.net ayuv.net Ayulger.com adamcillik.net adamcillik.com adamiksiz.net Ayvalidere.com ayruksirak.com Aysuna.net aytedirginligi.com Aysoy.net Aysevim.com Aysever.com ayruksagu.com ayrisabilir.net ayruksa.com ayrisabilme.com Ayritepe.net Ayritepe.com ayrit.net ayristirmak.net ayristirma.com
azabilme.net ayruksa.net ayrintilandirabilmek.net ayruh.com ayrismek.com ayritsal.net ayritsal.com ayritlik.net ayrintisiz.com ayrisabilir.com ayrintilandirma.net ayrimsizlik.com ayrintilandirabilmek.com ayrintilandirilmak.com ayrintilandirilma.com ayrintilandiris.com ayrinticilik.net ayrisabilme.net ayrintilandirmak.com aflakci.net affolmak.net affeylemek.com afolat.net aflim.net aflatoksikozis.net afallastirma.net aflatoksikoz.com affolunabilmek.net aflakci.com afiyanci.com affeyleme.net affettiris.com affettirebilmek.net affettirebilmek.com aflatoksikozis.com aforozlamak.com afsunlanmak.net afsunlanmak.com afsunlanma.com afsarsiz.net afotik.net afotik.com affolunabilme.com aforozlamak.net affolunabilmek.com afkirmek.com Afitap.net afganli.com affolunmak.net affolunmak.com afirmak.net aforozlu.net Adviye.com affettirebilme.net afaraci.net afaraci.com aeropil.net aeropil.com Aelurostrongylus.com afarlamak.com Adviye.net afarlamak.net adventisyus.net abboy.net abbisi.net afdaha.net afazmid.net abartmasiz.net adyabatik.com affedilebilmek.com aftaka.com afilgu.com afiganni.com affere.net affedilmek.net affedilmek.com afaraklanmak.com affedilebilmek.net afirtmak.net affedebilmek.net afartmak.net afarozcu.net afaroz.net afarna.net afarna.com affedilme.com aglossostomi.net agirmak.net agdirma.com agazlik.net agizlamak.com agnasmak.net agnasmak.com agizmak.net aglutinatif.net agilik.net aglossostomi.com agganak.net agenitalizm.net agenitalizm.com agenezis.net afsut.net aglutinojenik.com agrafi.net bagirlasim.net agabbak.com Agriolimax.com agregatus.com agranulositoz.net agranulositoz.com agdarmak.com agranulositozis.com abdaslaga.com agnatmak.net agnati.net aglamsuh.com aglamak.net aglak.net agiria.com agranulositozis.net agastrik.com agenez.com agidali.net agidali.com agidas.net agici.net abdeslik.com afrikalilastirmak.net agackurbagasigiller.com afriolant.com agasiya.com agartgu.net agalama.com agadas.net agadas.com afallasma.com abdeslaga.com agamont.net abdaslik.com abdashana.com Abdaloglu.com abdalimsi.net agarmak.net agangliyozis.net Afrikacilik.com agangliyonik.com aftaba.net agamogenezis.net afyonlanmak.net afyonkeslik.com Afyonkarahisarli.net Afyonkarahisarli.com Afsarguney.net agangliyonik.net azotlama.net addedilebilme.com azraz.net azrayil.net azrayil.com Azpisik.net afalsiz.net azotlamak.net adduktor.net ademimerkeziyet.com ademcilik.net adcekme.com adcekimi.com adelomorfa.net adelomorfa.com Azpisik.com adikaynak.net Adisonmez.com adirmak.net adinmak.net adimbasi.net adilisam.com adikmak.com addegisi.net adiklamak.com addolunmak.com Adiguzeller.net Adenoviridae.com ademimerkeziyetci.net adduracak.net adduracak.com addirik.net adiklamak.net abartilis.net adelet.net adanlu.net adasmak.net abassog.net abartabilmek.net abartabilme.net adanma.net abartilabilme.com adanmak.com abartilis.com abapbacik.net abanuz.net abanuz.com abansiz.com aylarca.com abartilabilmek.net Aztekler.com adiysam.net adcilik.net azzik.net azzik.com azunsumak.net azunsumak.com adanmis.net azuklanmak.net Adeleidea.net azsinmag.com azrek.net azoturi.com azotolcer.com adayabilmek.com Adapinar.com azukluk.com adrenalizm.net adlastirma.net abbap.net adrenomegali.com adnamak.net adlanma.com adlandirmak.net Abbaslik.com abazimak.com Abbaslik.net adrektal.net adolet.com Adolescaria.net Adniye.net adlandiriverme.com Adisanli.net abazirmak.com adsuz.com afallik.net afakanlanmak.com afaji.net afacanlasmak.com aerofaji.com aerodinamik.net Abbashalimpasa.net aduzayi.com adlasmak.net adsorbat.com abbil.net
Öncelikle zahmet edip yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. Bu listeyi nasıl kullandığımı tekrar anlatayım arkadaşlar: 1-Genelde büyük işler çıkmaz yaptığım bu listelerde. Ama küçük ve işe yarar mikro site diyeceğimiz işlerde işe yarar. Mesala abanuz.com u alalım. abanuzun kelime anlamına bakıyorum. 1. Abanoz. 2. Melengiç (sakız) ağacının kökünden ve gövdesinden çıkan koyu kahverengi kereste. hamgi sektorlere kullanıldığına iş yapıp yapmayacağına bakıyorum. Abanuz kerste nin yararları , abanuz ağacı nasıl yetişir abanuz kerestesi nereden alınır gibi micro içerikli(5-10 makelelik) micro sitemi açıyorum. Genelde alanında tek site oluyor. günde 5-20 kişi uğrar ama sektörel olduğu için tık ücreti yüksek olur . aylık toplamda 10-20 tl bıraksa bana yeter. siteyle yıllık domain ücretini yatırmayı unutmaz iseniz yıllarca küçük küçük kazanırsınız. bu benim ideal gelir şeklim. siteyle bir kez ilgilenirsiniz o size yıllarca para bırakır. 2- ilginç fikirler çağrıştıracak kelimeler bulursunuz.(genelde sub domain şeklinde çalışacak kelimeler) örnek azaltilabilme.net bununla ilgili sun domain açılır. sigarayı.azaltilabilme.net, yemegi.azaltilabilme.net, şekeriazaltilabilme.net, uykuyu.azaltilabilme.net vb . Ummadık taş baş yarabilir. Ben bu listeleri bu mantık için oluşturmuştum. Siz istediğiniz gibi kullanırsınız. Maksat beyin yaratıcılıktan para kazanma olsun. Not:abanuz örneği hayalidir. böyle sektör olmaz bu site tutmaz demeyin sadece somutlamak için kullandım .azaltilabilme.neti ise gözden kaçırmışım. ilk önce farketseydim ben yapardım. Bakalım şimdi kime nasip olacak.Yazım ve imla hataları için lusura bakmayın.Karanlıkta çocuk uyanmasın diye sessizce yazmaya çalışıyorum.
Eline sağlık hocam bu yazınız ile konuyu daha iyi anlamış oldum, tekrardan elinize emeğinize ve fikrinize sağlık...