Başlıkta belirttiğim üzere adwordste reklam verilecek ürünler ne olabilir, özellikle digital ürünlerde hangi reklam olanakları sıkıntı çıkarmaz? sanırım fiziksel ürünlerde adwordste sıkıntı yok..Affiliate reklamları bazında düşünürseniz sorunsuz adwords hesabını banlatmadan uzun süre yürütmek mümkün müdür? Adwordste önereceğiniz affiliate bazlı reklam imkanları nelerdir?
Digitalocean affiliate sistemi, resellerclub affiliate sistemi, hostgator affiliate sistemi üstünden totalde adwordsude kullanarak 6 ay içinde 3000 dolar civarı para aldım. Bunları öneririm.
En az kazandığım gün 10 tl harcayıp 10 tl kazanmıştım. Yani 1 koy 2 al. 1 i masraf. Net %100 kar gibi düşün. En kötü günüm böyle idi. Blogda vermiştim bunu cryptosamda. İnternetten para kazanma vs yazısında.
%100 kar oluyor ise neden bu firmalar affiliate sistemi koymuşki? kendileride adwordse reklam verebilirler?? @cryptosam
Hocam ticaretin olmazsa olmazlarındandır satış ortaklığı. Durumu sadece adwords olarak düşünmemek lazım. Blog, forum vb. birçok içerik kaynağı da bunun içerisinde. Atıyorum Türkçe kaynaklarda HostGator firması önerilmeseydi Türkiye'den bu kadar fazla bir Türk müşteri kitlesine maalesef sahip olamazlardı. Hani durumu şöyle düşünün şirketin Türk müşteri kitlesi elde etmek için sadece bir adet maaşlı eleman çalıştırması mı daha iyidir yoksa yüzlerce satış ortağına satıştan komisyon vermek mi daha iyidir? Bana göre satış ortaklığı çok daha kârlı olacaktır.
Hocam, sitendeki yazını okudum.Sen, hostgator hakkında bir tanıtım yazısı yazıp ona reklam vermişsin sanırım. Sitenden,hostgatora yönlendirmede sanırım adwords sıkıntı çıkarmadı? köprü sitelerine adwords hoş bakmıyor bildiğim.. Mesela hostgatordan alınan aff linkle,sitesiz hedef url şeklinde yani, Türkiye harici ülkelere reklam, sence reklama izin verir mi adwords?teşekkürler..
Adwordse direk hotgator için çıkarsan zaten iptal ederler kazancını. Bir blogda yazı yayınla anlat ve direk yazıda yönlendir. Hiç bir zamanda hostgator gibi kelimelere reklam verme. Ben hosting önerisi, ucuz hosting vs gibi kelimelere reklam çıkıyordum.
Peki hocam 6 aylık gelirinizi sadece Türkiye üzerinde mi kazandınız yoksa dünya genelinde mi? Ve host alanında adwordste rekabet çok mu bilginiz var mı acaba?
Digitaloceanın kullanımını anlattım. Bunun yanında resellerclub, hostgator bir de cj.com ile maxcdn affiliate kullanıyorum. Herbirinden en az 300 er 500 er dolar aldım. Digitalocenı anlattım şurda diğerlerinide anlatacağım ekran görüntüleri ile beraber. Affiliate marketing forumda bu alanı takip edersiniz. http://www.seocry.com/konular/digitalocean-affiliate-ile-iyi-para-kazanmisim-oneririm.103/