Google , Yandex ve diğer arama motorları gözünde çok büyük öneme sahip olan Edu ve Gov websiteleri arama motorlarının güvenirlik ölçütlerinde en başta gelen websiteleridir.Arama motorları bu uzantıdaki websitelerinin resmi devlet kurumlarına sahip olduğu bildikleri için bu websitelerinden dışarıya çıkılan backlinkleri “Safe website” kategorisine eklerler.Yani edu ve gov websitelerinden backlink almak çok zor olsada meyvesi çok tatlıdır diyebilirim.Kısaca edu ve gov websitelerinden alınan backlink çeşitleri sizi kısa sürede arama motorları gözünde yüksek sıralara taşıyabilir. Peki nasıl backlink alacağız. Çok basit. Gelelim fasulyenin faydalarına inrul:gov.tr intext:forum Yukardaki arama bize gov.tr websitelerindeki forumları listeleyecek. Bu forumlara üye olup linkimizi ekleyeceğiz , sitemizi tanıtacağız. Bu kadar basit. Yani bir nevi forum tanıtımı yapacağız ama bu forumlar bize kat kat daha faydalı olacalar. inurl:edu.tr intext:forum Bu aramayla devlet okullarındaki websitelerinin forumlardan backlink sağlayabiliriz. inurl:gov intext:sign up Yukadaki aramayla global devlet sitelerine üye olup linkimizi ekleyerek backlink kazanabiliriz. inurl:edu intext:sign up Yukardaki aramayla global eğitim websitelerine üye olup linkimizi ekleyerek backlink kazanabiliriz. Aramaları kendi isteğinize göre şekillendirebilirsiniz “İnurl” bölümüne edu.tr veya gov.tr yaızp intext bölümüne farklı kelimeler yazabilirsiniz. Yani gerisi size kalmış. BONUS https://www.academia.edu/ websitesine üye olarak tanıtım yazınızı ekleyebilirsiniz. Bu sayede Pagerank 8 değerine sahip bu büyük global okul devlet sitesinden backlink kazanmış olursunuz!
Ben eski maillerin de halen çalıştığı biliyorum. Hiç denemedim (hala okuyorum) ama maillerin aktif olması lazım.
Hocam ben bunu yaptığımda ilk başta vergi dairesi çıktı kayıt falan oldum ama backlink atmadım tırstım biraz Napsak acaba
merhaba, devlet sitelerinde nasıl backlink verebiliriz peki. Yani nasıl bir içerik girebiliriz? Örnek verirseniz sevinirim.