Arkadaşlar bir genel blogum var. 2 günde 1 güncel içerik giriyorum fakat içerikler googlede çıkmıyor. Dolayısıyla hit te gelmiyor. Ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?
Merhaba, Makale yazmadan önce talep var mı yok mu bunu araştırman gerek. Bir de öngörü olarak insanların arayacağı kelimeleri başlık ve açıklamada mutlaka bulundurmalısın. Bir de siten yeni ise acele etmemende fayda var.
benim tecrübeme göre düzenli özgün içerikler girerek -backlink falan kasmadan, yeni otoritesiz bir domainde- 8 ay gibi bir sürede hit alımı başlıyor. bende böyle oldu hep, backlink falan hiç kastırmadım, günde düzenli olarak 200 300 kelimelik 3-4 yazıyla 7-8 ayda 4k'lara geldi site. 1000 tane içerik olsa, taglerle falan 3 bine yakın index yapar. bu 3 binlik index de 3-4klık bir hit verebilir: tabii aranma oranları önemli.
Hocam bu konuya katılmıyorum kendi sitemde bu yontemle ilk 3e siteyi sıralamaya sokuyorum ve hiti alıyorum böylece 1 aylık site adsenseden 4 tl kazanmayı başardı