Iyi aksamlar arkadaslar wordpress tabanli sitemde yaptigim paylasimlarin otomatik olarak sitenin facebook sayfasi ve google plus sayfasinda yayinlanmasini nasil saglarim netten baktim ama ic acici bir bilgi net bulamadim bildiginiz eklenti vs varsa cok makbule gecer
tek kelime ile jetpack. Jetpack eklentisini yükle paylaşım ayarını yap sadece face google değil path, thumblr mı ne o, twitter da da paylaşım yapabilir.
Bu tarz eklentilerde ayarları yapmak zahmetli olabiliyor, biraz uğraşın. Sorun varsa düzgünce belirtin bakalım hocam.
Sorun olması imkansıza yakın. Belki 100 kere kurmuşumdur ghiç sorun yaşamadım. Biraz uğrasşın çözüme ulaşmazsa detaylı yazın yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam jetpack da su hatayi aliyorum Jetpack'in kullanılabilmesi için web sitenizin herkesin erişimine açık olması gerekir: site_inaccessible Hata detayları: The Jetpack server was unable to communicate with your site [HTTP 307]. Ask your web host if they allow connections from WordPress.com. If you need further assistance, contact Jetpack Support: http://jetpack.me/support/