Açılışı yapayım. Sistemlerini beğendiğim reklam sitelerini paylaşıyorum. Ödeme alınca yorum yapacağım. Sizler de kullandığınız, beğendiğiniz ve varsa ödeme aldığınız reklam sistemlerini paylaşırsanız güzel bir konu olur. Bidvertiser Cpmnet H12 Media Qadabra
Adonly'yi hiç tavsiye etmiyorum, 3 banner + popup reklamı bu kadar kazandırdı. Popads.net'in popunder'ı tek başına 4ünden fazla kazandırıyor.
Evet Adonly de bir çoğu gibi düşük. Popads i deneyebilirim. Fakat ödeme yapıyor mu, aldınız mı daha önce?
adcash de 3000 gösterimi gördüm abartısız 5 tık almadı bence film siteleri için ideal adonly 15k hitle günde min 25 tl kazanıyordum popupda min 20 tl oluyordu
Bu işler çok ilginç, bir kişinin çok sevdiğini bir başkası hiç sevmeyebiliyor Her reklam firmasının hitap ettiği site ve reklam türü farklı tabi. Bi de sistemleri doğru şekilde kullanmak önemli.
Popads konusuna ufak bir yorum getireyim. @monolog arkadaşında @xyzuzmani arkadaşın da söyledikleri doğru. Bu kadar fark olmasının sebebi ziyaretçinin sizden önce ziyaret ettiği siteler. Yani her reklam firmasının belirli bir hafıza süresi var. Eğer o süre içinde o ip adresi ile başka bir sitede popup reklamı gördüyse ve sizin siteye geldiyse sizde sayılmıyor. Örnek ile açıklarsak: Bizim film sitemiz var ve popads reklamı kullanıyoruz. Çakallarla dans 3 izle kelimesinde 7. sıradayız. Aynı kelimede 4. sıradaki sitede aynı firmadan kullanıyor. O zaman sizin sayımın düşük çıkması normal. Bunu bizzat denedim.
Splash düşünürseniz reklam10 sayımları son zamanlarda biraz bozulsada çoğu firmaya göre hala daha iyi.