Belirli projeler için domainleri aldım bekletiyorum ne zamandır. 6 ay kadar oldu ancak arayüz karalıyorum arada projeler için ama sonuç almak için yazılım kanadındada uğraşmak gerekiyor. İş hayatının verdiği stres yoğunluk derken bu aralar kafam rahatladı birazda olsa. Projelere başlamayı düşünüyorum.Uğraşmaya değer isimler ama seocry topluluğuna güvenimden birkaç domainimi paylaşıyorum değerli yorumlarınız için. Evet alalım yorumları. zirhoyun.com nedirneydi.com biyografibul.com
İyimiş bende de sağlam domainler var ama kullanamıyorum. tedavilerinelerdir.com altiningraminekadar.com ceyrakaltinfiyati.biz v.s v.s
Sözlük sitesi için nedirneydi.com çok hoşuma gidiyor biyografi sitesi içinde uygun bi wordpress tema bulamadım :S
Ekipten kastın nedir anlamadım. Popüler sözlükler biliyorum tek başına yürütülen ciddi bir sektör değil elinde datan varsa.
Galiba sözlük deyince benim aklım ekşi sözlüğe vs gitti , sen gerşek anlamıyla sözlükten bahsediyorsun sanırım
Evet gerçek anlamıyla sözlükten bahsediyorum. Ekşi sözlük gibi işlere bu tür bi isimle giremem zaten. Artı rekabeti yüksek sivrilmen çok zor .