• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Hosting Festivali ’15

mhmtcbn

Kayıtlı Kullanıcı
hostfest-camp-2015-antalya.png


Türkiye’nin ilk ve tek Hosting Festivali Antalya Camp ile devam ediyor. Ülkemizin hosting sektörünün daha da geliştirilmesi için yola koyulan ve sektör temsilcilerinin değerli katkılarıyla ilki İstanbul’da 100’den fazla firma ve 400’e yakın katılımcı ile yapılan Hosting Festivali rotasını bu kez Antalya’ya çeviriyor.

Hosting Festivali Nedir ?
Hosting Festivali; Ülkemizde hosting/ datacenter/ cloud servis sağlayıcılarına yönelik ilk ve tek organizasyondur. Temel amacı sektör standartlarını yükseltmek ve sektör oyuncularını bölgemiz için rekabetçi konuma getirebilmektir. Hedefini sadece teknik düzeyde gerçekleşen etkinlikler kadar idari, hukuki ve pazarlama alanlarına da ayırmıştır. İlki 2014 Haziran ayında İstanbul’da yapılan Hosting Festivali gördüğü yoğun ilgiden dolayı Workshop ve Camp isminde 2 farklı daha çeşitle ve toplam 3 versiyon olacak şekilde genişletilmiştir. Şu an için Hosting Festivali, Hosting Festivali Workshop ve Hosting Festivali Camp başlıkları altında 3 farklı çeşit, yılda 4 sefer ve 4 farklı şehir de olacak şekilde planlanmıştır.

Kaynak: http://hostingblog.info/hosting-festivali-2015/
 
Geri
Üst