• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Önemli Duyuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moderatör

Moderatör
Değerli SEOcry ailesi,
2014 yılından bu yana forumumuzun daha iyi yerlere gelmesi için mücadele veriyoruz. Bu süreç içerisinde yerine getiremediğimiz ve ileride yerine getirmek istediğimiz her şeyi kabataslak görüşüp yeni kararlar almaya başladık. Bunların sonucunda ise bazı değişikliklere giderek forumumuzda yeni bir hedefe odaklandık. Bunların hepsini kısaca size özetleyelim.

1. Ticaret bölümü tamamen kaldırıldı.
Ticaretin forumlar üzerinde baskınlığı yüzünden bilgi paylaşımın tamamen arkaplanda kalışı ve forum içi yardımlaşmanın düşüşü sebebiyle sitemizde bulunan tüm ticaret bölümleri kaldırılmıştır. SEOcry olarak hedefimiz bilgi paylaşımı ve sosyal aktiviteyi yakalamak olduğu için öncelikli hedefimiz sizlere belki Türkiye de hiç bir forumda olmayan bilgileri ücretsiz bir şekilde sağlamak olacaktır.

2. Davetiye sistemi getirildi.
Forumdan elbette herkesin faydalanmasını istesekte çevremizde artniyetli insanların oluşundan dolayı bu nezih ortamı bozacak, bilgilerin kirletilmesine sebep olacak kişilerin forumumuza girmesine engel olmak adına bu sistemi tekrardan aktif ettik. Buna rağmen çevresinde refaransı olmayan kişiler için de özel bir alan oluşturarak buradan kendini kanıtlayan kişilere davetiye göndereceğiz.

3. Çeşitli yeni alanlar getirildi.
Forum içerisinde sosyal konuların daha doğru konumlanabilmesi için Sosyal Alanlar başlığı altında bazı yeni bölümler açtık. Buradan dilediğiniz konuları paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda eksik olduğunu düşündüğünüz sosyal alanları bize bildirebilirsiniz.

YENİ BİLGİ PAYLAŞIM SİSTEMİ

Forumda bilgiye ulaşımı bilgiyle karşılamak gibi önemli bir karar aldık. Bu sebeple de yepyeni bir sistem geliştirererek bilgiyi seviyelere ayırdık. Bundan sonraki süreçte SEOcry Katmanları olarak ifade edebileceğimiz çok değerli bilgilerin paylaşılacağı, kazanç odaklı fikirlerin de bulunacağı bölümlere belli standartları geçerek giriş yapabilme hakkına sahip olacaksınız. Bu sistemin tüm detaylarını yakın bir zamanda sizlere duyuracağız.

Not: Bunların dışında forum içerisinde katkı sağlayan kategorilere özel önemli içerikler üreten kişilerin konuları sabitlenecektir. Forum içerisinde iyi bildiğiniz konularda yazılar yazmaktan çekinmeyin. Eğer sabitlenmeye değer gördüğünüz konular varsa lütfen bize bildirin.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst