• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Site Satın Alıp İçeriğiyle Birlikte 301'lemek

Karrizima

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba;
Bu aslında beyin fırtınası için açtığım bir konu. Güzel katılımla SEO tekniği olacağını düşündüğüm için buraya açtım. Konuya gelecek olursak. Ben diyorum ki sitemizi güçlendirmek için eli yüzü düzgün, özgün satılan siteleri komple alsak içerikleri ile birlikte ana sitemize çeksek ve 301lesek. Bu nasıl bir sonuç verir? yararı mı zararı mı olur.

Google şöyle mi düşünür;

Hmm. Adam daha küçük bir siteyi hizmeti artık her neyse satın almış bünyesine katmış. Artık buradan devam edecek. Demek ki büyüyo bu firma. Helal olsun adamlara mı der. (Örnek: Kaporta işi yapan bir firmayız sitemiz ona göre. Sonra gittik boya işi yapan bi atölyeyi de bünyeme kattım. Sitesi falan nesi varsa aldım)

Yoksa. Vay çakal vay. Siteyi satın alıyo çekiyo içine böyle böyle büyümeye beni kandırmaya çalışıyo. Parasıyla artislik yapıyo herhalde atın şunu nezarete mi der. :)

Anlatım nasıl oldu anlatabildim mi bilmiyorum. Hadi hatalı yerler varsa birlikte düzeltelim ve bu işi bi sonuca bağlayalım.
 
Büyük projelere baktığımız da genellikle her biri satın alındığında kendi içerisinde büyümeye devam ediyor. Benim şahsi fikrim faydalı olmayacağı yönünde ancak merak ettim ve biraz göz attım diğer forumlarda yazılanlara göre bir sıkıntı çıkmayacağını söylüyorlar. Para kazandırmayan sitelerde deneyip tecrübe etmekte fayda var.

http://www.r10.net/google-optimizasyon/1457621-301-yontemi-ile-iki-farkli-site-nasil-birlesir.html
http://www.r10.net/google-optimizas...-baska-bir-domainde-birlestirmek-301-ile.html
 
Denemeden, deneyim olmaz. Deneyebilecek olanlar birleşerek bu işi çözebilirler.

Forum içerisinde dayanışma grubu oluşturup, özellikle böyle ucu açık fikirlere destek olmak isteyen kişiler adını yazdırarak yeni fikirleri deneyebilirler. Hatta onlara Tester rütbesi atayabiliriz. Bu tüm forum halkı için önemli bir şey olduğu için bu projeyi kenarıya yazdım.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst